Reviews Reiki Centrum Alphen

Reviews

Ervaringen van klanten.

klik hier om een bericht toe te voegen!
Naam
Mirjam
Datum:
06-09-2021
Als een bijzondere ervaring. Er gebeurt energetisch heel veel in positieve zin. In mezelf en voelbaar bij de medecursisten. Enkel positieve feedback na oefenen en elkaar behandelen. John draagt goed zorg voor het veilig voelen en rust. Erg fijn. Ga met een ontspannen gevoel naar huis. Dank.
Naam
Sonja
Datum:
06-09-2021
Zeer prettig, zeer leerzaam. Een verrijking van mijn leven.
Naam
Karin
Datum:
06-09-2021
Erg leerzaam en interessant. John geeft erg rustig en ontspannen les. Geeft iedereen ook de ruimte. Ik zou het anderen aanraden.
Naam
Bianca
Datum:
06-09-2021
Prettig persoon, duidelijk verwoord. Helder!
Naam
Alja
Datum:
06-09-2021
Prettig, informatief, leerzaam
Naam
Puck
Datum:
06-09-2021
Ontzettend leerzaam en verrijkend.
Naam
Laurette
Datum:
14-06-2021
Leerzaam! Perfecte afwisseling tussen theorie en praktijk. Fijne rustige manier van lesgeven. Dank je wel!
Naam
Laurette
Datum:
14-06-2021
Leerzaam! Perfecte afwisseling tussen theorie en praktijk. Fijne rustige manier van lesgeven. Dank je wel!
Naam
Laurette
Datum:
14-06-2021
Leerzaam! Perfecte afwisseling tussen theorie en praktijk. Fijne rustige manier van lesgeven. Dank je wel!
Naam
Daphne
Datum:
14-06-2021
Ik heb de cursus als zeer prettig ervaren. Leuk groepje, goede uitleg en veel ruimte voor praktijk. Ik ben heel blij dat ik ben geweest. Hartstikke bedankt!
Naam
Joop
Datum:
14-06-2021
Ik vond de cursus zeer interessant en leerzaam. De bevlogenheid van John brengt alle benodigde positiviteit die je er voor nodig hebt! Keep up the good work.
Naam
Sharona
Datum:
14-06-2021
Erg fijn en leerzaam. Niet zweverig.
Naam
Naomi
Datum:
23-01-2021
De cursus als zeer prettig ervaren. Fijne en prettige ervaring met duidelijke uitleg. Liefde voor het vak werd goed overgedragen.
Naam
Joyce
Datum:
30-11-2020
Een hele fijne cursus, duidelijke uitleg. Het wordt op deze manier tastbaar voor iedereen. Ik zou dit zeker aanraden bij anderen.
Naam
Robert
Datum:
30-11-2020
Zeer helder en praktisch. Veel aan gehad.
Naam
Narjiss
Datum:
30-11-2020
Great teacher, not too much theory. Barely enough. Good balance in theory, practice, breaks and lessons. I enjoyed the 2 days of training and look forward to learning and practicing more.
Naam
Fabijan
Datum:
05-10-2020
Leuke afwisseling tussen theorie, praktijk en geschiedenis.
Naam
Josje
Datum:
05-10-2020
Zeer duidelijk. Fijne afwisseling tussen praktijk en theorie. Je hebt zeer veel kennis en weet dit goed over te dragen. Fijne warme sfeer.
Naam
Amber
Datum:
05-10-2020
Een hele fijne, duidelijke cursus. Geen poespas of hocus pocus, down to earth en in balans. Goede verzorging en de lunch was heerlijk. Ik ga zeker een vervolgscursus doen!
Naam
Cees
Datum:
05-10-2020
Duidelijk, interessant, leerzaam
Naam
Chanou
Datum:
21-09-2020
Verhelderende cursus. Erg interessant en ook genoeg tools om gelijk zelf te kunnen uitvoeren. Kleine groep was ook fijn.
Naam
Romy
Datum:
21-09-2020
Super gedaan.
Naam
Thea
Datum:
21-09-2020
Hele prettige cursus. ongedwongen en interessant. Goede duidelijke uitleg.
Naam
Heidi
Datum:
21-09-2020
Leerzaam. Goede balans in theorie en oefeningen.
Naam
Rogier
Datum:
06-03-2020
Superfijne Reiki behandeling gehad, aanrader. Zit er over te denken om de cursus bij John te gaan volgen. Bedankt!!
test