Reviews Reiki Centrum Alphen

Reviews

Ervaringen van klanten.

klik hier om een bericht toe te voegen!
Naam
Conny
Datum:
26-06-2022
Als een groot positief geheel.
Veel geleerd!
Naam
Beppie
Datum:
26-06-2022
Duidelijk uitgelegd, niet zweverig.
Interessante geschiedenis.
Naam
Kirsten
Datum:
08-02-2022
Mijn ervaring was zeer positief.
Leuke en ontspannen sfeer en veel ruimte voor vragen.
Naam
Willemien
Datum:
08-02-2022
Ik heb de cursus als positief ervaren.
De sfeer was goed. Aandacht voor iedereen.
Naam
Marieke
Datum:
08-02-2022
Positief en leerzaam.
Prettig om een klein aantal cursisten in 1 groep te hebben.
John legt rustig en duidelijk uit.
Naam
Brigitte
Datum:
08-02-2022
Heel fijne cursus, prettige sfeer, voldoende info om te begrijpen hoe het werkt.
Het echte ervaren zal in de praktijk moeten gaan gebeuren door veel oefenen.
Naam
Mariëtte
Datum:
08-02-2022
Fijne cursus. John is een prettige docent.
Neemt rustig de tijd om alles uit te leggen.
Veel kunnen oefenen en ervaren.
Naam
Afke
Datum:
13-12-2021
Erg interessante en boeiende cursus. Je leert enorm veel in een korte tijd. Geen zwevende cursus maar down to earth. Een leuke groep.
Naam
Marieke
Datum:
13-12-2021
Heel leerzaam!
John gaf mij vertrouwen in het kunnen geven van Reiki. Ontspannen en gezellige sfeer door zijn manier van lesgeven. Betrokkenheid bij onze ervaringen en vragen.
Naam
Frank
Datum:
13-12-2021
Duidelijk en zeer interessante informatie en goed toepasbaar. Prikkelend om mee aan de slag te gaan en ook motiverend voor zelfonderzoek. Praktisch
Naam
Esther
Datum:
13-12-2021
Heel prettig en informatief.
Naam
Jantje
Datum:
13-12-2021
Fijn! Ook mede te danken aan de fijne groep. Als heel prettig ervaren.
Naam
Renske
Datum:
13-12-2021
Fijn, voelde vertrouwd en respectvol. Smaakt naar meer!
Naam
Matthieu
Datum:
29-11-2021
Er heerst tijdens de cursus een ontspannen en open sfeer. Er was altijd ruimte en tijd voor vragen.
Naam
Sarah
Datum:
29-11-2021
Ik vond het een hele fijne cursus, voelde mij direct op mijn gemak. De cursus was heel inspirerend en duidelijk.
Naam
Robert Vincent
Datum:
29-11-2021
Als zeer prettig en leerzaam ervaren.
Een bevestiging van mijn besef dat er veel meer in ons zit dan we gebruiken. Ik wil meer en verder leren.
Naam
Mirjam
Datum:
06-09-2021
Als een bijzondere ervaring. Er gebeurt energetisch heel veel in positieve zin. In mezelf en voelbaar bij de medecursisten. Enkel positieve feedback na oefenen en elkaar behandelen. John draagt goed zorg voor het veilig voelen en rust. Erg fijn. Ga met een ontspannen gevoel naar huis. Dank.
Naam
Sonja
Datum:
06-09-2021
Zeer prettig, zeer leerzaam. Een verrijking van mijn leven.
Naam
Karin
Datum:
06-09-2021
Erg leerzaam en interessant. John geeft erg rustig en ontspannen les. Geeft iedereen ook de ruimte. Ik zou het anderen aanraden.
Naam
Bianca
Datum:
06-09-2021
Prettig persoon, duidelijk verwoord. Helder!
Naam
Alja
Datum:
06-09-2021
Prettig, informatief, leerzaam
Naam
Puck
Datum:
06-09-2021
Ontzettend leerzaam en verrijkend.
Naam
Laurette
Datum:
14-06-2021
Leerzaam! Perfecte afwisseling tussen theorie en praktijk. Fijne rustige manier van lesgeven. Dank je wel!
Naam
Daphne
Datum:
14-06-2021
Ik heb de cursus als zeer prettig ervaren. Leuk groepje, goede uitleg en veel ruimte voor praktijk. Ik ben heel blij dat ik ben geweest. Hartstikke bedankt!
Naam
Joop
Datum:
14-06-2021
Ik vond de cursus zeer interessant en leerzaam. De bevlogenheid van John brengt alle benodigde positiviteit die je er voor nodig hebt! Keep up the good work.
Naam
Sharona
Datum:
14-06-2021
Erg fijn en leerzaam. Niet zweverig.
Naam
Naomi
Datum:
23-01-2021
De cursus als zeer prettig ervaren. Fijne en prettige ervaring met duidelijke uitleg. Liefde voor het vak werd goed overgedragen.
Naam
Joyce
Datum:
30-11-2020
Een hele fijne cursus, duidelijke uitleg. Het wordt op deze manier tastbaar voor iedereen. Ik zou dit zeker aanraden bij anderen.
Naam
Robert
Datum:
30-11-2020
Zeer helder en praktisch. Veel aan gehad.
Naam
Narjiss
Datum:
30-11-2020
Great teacher, not too much theory. Barely enough. Good balance in theory, practice, breaks and lessons.
I enjoyed the 2 days of training and look forward to learning and practicing more.
Naam
Fabijan
Datum:
05-10-2020
Leuke afwisseling tussen theorie, praktijk en geschiedenis.
Naam
Josje
Datum:
05-10-2020
Zeer duidelijk. Fijne afwisseling tussen praktijk en theorie. Je hebt zeer veel kennis en weet dit goed over te dragen. Fijne warme sfeer.
Naam
Amber
Datum:
05-10-2020
Een hele fijne, duidelijke cursus. Geen poespas of hocus pocus, down to earth en in balans. Goede verzorging en de lunch was heerlijk. Ik ga zeker een vervolgscursus doen!
Naam
Cees
Datum:
05-10-2020
Duidelijk, interessant, leerzaam
Naam
Chanou
Datum:
21-09-2020
Verhelderende cursus. Erg interessant en ook genoeg tools om gelijk zelf te kunnen uitvoeren. Kleine groep was ook fijn.
Naam
Romy
Datum:
21-09-2020
Super gedaan.
Naam
Thea
Datum:
21-09-2020
Hele prettige cursus. ongedwongen en interessant. Goede duidelijke uitleg.
Naam
Heidi
Datum:
21-09-2020
Leerzaam. Goede balans in theorie en oefeningen.
Naam
Rogier
Datum:
06-03-2020
Superfijne Reiki behandeling gehad, aanrader. Zit er over te denken om de cursus bij John te gaan volgen. Bedankt!!
test